Tjänster

 

ID-Kontroll & Chippmärkning

Åsa är godkänd ID-kontrollant och chipmärkare för de allra flesta hästraser. Ring eller mejla om du behöver rådgivning eller hjälp inför en registrering eller tilläggsregistrering.

 

Daglig Verksamhet

Vi har erfarenhet av daglig verksamhet i gårdsmiljö. Hör av dig om du vill ha en offert på sådan verksamhet.

 

Studiebesök

Vi tar emot studiebesök från förskolor, skolor, eller andra intresserade. Det går att få önska inriktning på besöket. Åsa är en van föreläsare och kan berätta om lantbruk idag, de olika djurslagen, tillvaratagande av mjölk, kött mm, visa lammskinn mm. Inget är omöjligt…

 

Uthyrning av häst för speciella ändamål

Hästverksamheten är egentligen ett avslutat kapitel här på gården, men vi har världens bästa läromästare; Paulus som är en ridponnyvalack född 2000, men över ponnymåttet, och Ture som är ca 140 cm hög och en äldre gentleman som gärna går på ledd promenad med barn och vuxen. Har du ett speciellt önskemål. Kanske vill du kunna ta en lugn ridtur i naturen med din dotter eller son, eller ge ett barn med speciella behov möjlighet att umgås och rida en ledd tur, utan så mycket uppståndelse runt omkring. Hör då av dig. Åsa, som har lång erfarenhet av ridundervisning, kan även ge lektioner med speciell inriktning. Du har kanske problem med galoppen (han har världens skönaste galopp) eller vill prova lite svårare övningar. Välkommen med din förfrågan. Dock är vädret lite styrande då vi ej har ridhus utan endast en utomhusridbana av det mindre slaget.